Хэрэглэгч нь KoK.mn- ийн бүртгэлийн хуудсанд өөрийн тухай үнэн зөв мэдээллийг оруулж өгөх үүрэгтэй. Хэрэглэгчийн оруулсан хувийн мэдээлэл шаардлага хангахгүй худал мэдээлэл байвал тухайн хэрэглэгчийн мэдээллийг KoK.mn устгах эрхтэй. Сайтад бүртгэлтэй болсноор : - Сайтаас файл татах онлайн данс нээх боломжтой болно. - Файл байршуулан борлуулах боломжтой болно. Файл байршуулах : Хэрэглэгч нь : өөрийн бүтээсэн файлаа сайтад нийтэлж бусдад борлуулах эрхтэй. Өөрийн байршуулсан файлтай холбоотой бүхий л хариуцлагыг хүлээнэ. Орлого хуваарилах : Тухайн файлын нэг таталтнаас үнийн дүнгийн 20%-ийг дансандаа хуримтлуулна. Хуримтлуулсан мөнгөн дүн 5000 – дээш болсон тохиолдолд сайтад хүсэлт гаргаснаар мөнгөө бэлнээр авах боломжтой болно. Файлын таталтыг хянах хяналтын хэсгээс өөрийн файлын таталттай холбоотой мэдээллийг харах боломжтой. KoK.mn сайт нь : Файлтай холбоотой санал гомдол гарсан тохиолдолд тухайн файлыг устгах эрхтэй
Таны хэрэгцээ бидний зорилго
|
Үнэ 3000 төг
Хэл Монгол
Үзсэн 5044
Хэмжээ 4.76 MB
Нийтлэгч Урангоо
Ангилал
ДАДЛАГЫН ТАЙЛАНГУУД
Бичигдсэн он 2017
Огноо 2019-10-03
Qpay-ээр төлж
Файлын агуулга
29 ХУУДАСТАЙ Агуулга Оршил Дадлагын зорилго, зорилт Дадлага хийсэн байгууллагын товч танилцуулга Онолын хэсэг Асептик техник ариутгал, халдваргүйжүүлэлт, устгал Тэжээлт орчин, түүний ангилал Хүнсний бүтээгдэхүүнд эмгэг төрүүлэгч Staphylococcus aureus Хүнсний бүтээгдэхүүнд халдвар, хордлого үүсгэгч Salmonella Хүнсний бүтээгдэхүүнд халдвар, хордлого үүсгэгч Shigella Төрөл бүрийн хүнсний бүтээгдэхүүнд токсин үүсгэгч мөөгөнцөр Мах махан бүтээгдэхүүн дэх давс Материал арга зүй Тэжээлт орчин бэлдэх материал арга зүй Хүнсний бүтээгдэхүүнд Staphylococcus aureus илрүүлэх материал арга зүй Хүнсний бүтээгдэхүүнд эмгэг төрүүлэгч Salmonella илрүүлэх материал арга зүй Хүнсний бүтээгдэхүүнд эмгэг төрүүлэгч Shigella илрүүлэх материал арга зүй Хүнсний бүтээгдэхүүнд токсин үүсгэгч мөөгөнцөр илрүүлэх материал арга зүй Мах махан бүтээгдэхүүнд дэх давс тодорхойлох материал арга зүй Бууз, баншны мах гурилын харьцааг тодорхойлох материал арга зүй Хүнсний бүтээгдэхүүний чийг тодорхойлох материал арга зүй Үр дүн Тэжээлт орчин бэлдэх Хүнсний бүтээгдэхүүнд эмгэг төрүүлэгч Staphylococcus aureus илрүүлэх Хүнсний бүтээгдэхүүнд халдвар, хордлого үүсгэгч Salmonella илрүүлэх Хүнсний бүтээгдэхүүнд халдвар, хордлого үүсгэгч Shigella илрүүлэх Төрөл бүрийн хүнсний бүтээгдэхүүнд токсин үүсгэгч мөөгөнцөр илрүүлэх Мах махан бүтээгдэхүүн дэх давс тодорхойлох Бууз, баншны мах гурилын харьцааг тодорхойлох Хүнсний бүтээгдэхүүний чийг тодорхойлосон үр дүн Дүгнэлт Ном зүй Хавсралт Төлбөр хийх
Энэ файл ямар нэгэн зохиогчийн эрхийн зөрчилтэй бол бидэнд мэдэгдэнэ үү. Баярлалаа Мэдэгдэх
Файл эзэмшигчийн мэдээлэл
Урангоо Сайтад элссэн огноо: АНГИЛАЛ ХАРАХ
СУРТАЛЧИЛГАА
Сүүлд файл нэмсэн гишүүд
|